Tandlakarvillan

BÄSTA HUDBOOSTEN

Inlägget innehåller reklam för Swiss Clinic

Hej mina vänner

Ni är fler som efterlyst Hudvård på mina sociala medier, och eftersom det här är ett stort intresse hos mig så vill jag ju sjääälvklart leverera. Ni som är trogna läsare vet att Hudvård är ett återkommande ämne, och jag är en ”try-it-all” och älskar att hitta godbitar bland olika märken som jag mer än gärna prackar på alla jag känner. Och ska jag vara helt ärlig är jag egentligen likadan när det kommer till kläder och inredning också, min säljpersona kan helt gå i spinn och jag kränger lätt en uppsättning av något när jag är igång, haha, dröm för en butiksägare.

Just nu, till hösten, satsar jag på bra hudvård, då min hud helt slår bakut vid väderomslag. Min hud är yttorr, och är åt det känsliga hållet. Jag behöver mycket fukt i form av serum för att ansiktet inte ska strama, jag använder t ex aldrig kompaktpuder eftersom det gör att min hud upplevs ännu torrare, jag har även i perioder problem med finnar, plitor och lite röda utslag, sen nu när man kommit upp över 30 vill jag verkligen förebygga rynkor (förlåt ”fina linjer”) jag har alltid upplevts ha ett babyface, men det kommer jag snart inte komma undan, jag heller.

Just nu testar jag Swiss Clinic med främsta målet att få mer GLOW i ansiktet, minska rynkor och porer.

Det finns två olika att välja på, och jag valde Anti Age – ni förstår varför, med nålar på 0,2 mm (det finns även 0,5)

Så hur går det till då?

Jo, man rollar ansiktet med rollern, den har små små nålar, det gör inte ont tycker jag, lite som att lipplumpa sina läppar, fast man plumpar ansiktet, det sticks lite bara. Man rollar ansiktet mellan 2-4 minuter, åh jag älskar den här processen för det känns som att alla mina porer krymper ihop och försvinner, sen avslutar man behandlingen med det här serumet man får med, och gör man rent rollern med en sanitizing spray, som den jag har på bilden.

Serumet har jag blivit besatt av. Det doftar såååå gott! Och känns otroligt skönt på huden efteråt.

Upprepa behandlingen varje kväll i 5 dagar och låt sen huden vila lika länge innan du börjar igen. Den här metoden kallas microneedling och går även att göra på salong, men det är ju verkligen perfekt att kunna köra det här hemma. Serumet kan även användas under de dagar man inte rollar ansiktet.

Ni kan köpa Swiss Clinic HÄR – jag kan verkligen rekommendera, det har funkat så bra för mig.

Vad har ni för typ av hud och vad använder ni för produkter? Vill ni ha mer tips? Tryck GILLA !

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.