Tandlakarvillan

HÖSTFIXAD ENTRE

Hej fina ni,

Tittar in och visar vår höstpiffade entre på framsidan, för ett par veckor sen var jag ju som ni vet på Plantagen Bäckby och handlade massor med blommor och även uteblommor så vår tråkiga entre skulle kännas lite härlig och inbjudande.

Valet föll på mycket grönt, ihop med lite vitt och nya svarta krukor, även dem från Plantagen.

Det blev en blandad höstgrupp i den stora krukan med ljung, gräs och lite mer som jag inte kan namnet på, hihi, gräset blev duktigt utsatt för sol några dagar så jag har precis klippt ner det men det börjar redan ta fart igen. Jag älskar buxbom så det har jag också med, framåt vintern köper jag ännu mer buxbom och mixar med granar i olika slag.

Ljuslyktorna är också nya, från Plantagen de med. Sally rycker som alltid ut som modell, he he! Vår birmabebis går ute i koppel och inte lös.

Från att inte ha haft en enda blomma på entrén under hela sommaren känns det verkligen energihöjande att ha nytt och fräscht. Nästa vår hoppas jag att vi kommer ta tag i fasad, ny därr (pardörr) och ny belysning.

Det skulle verkligen ge huset ett lyft.

Har ni fixat något utvändigt? Vad gillar ni för planteringar?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.