Tandlakarvillan

DET HÄR BÄR JAG ALLTID

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej fina ni,

Sitter med en massa jobb och tar en paus och vilar hjärnan en stund. Tänkte visa lite smycken som jag gillar extra mycket, jag får ofta frågor om mina favoritsmycken, dem kommer från CU Jewellery, bär dem hela tiden i olika kombinationer. Jag föredrar ganska enkla smycken, och blandar smala halsband tillsammans.

Oftast har jag guld, men ibland slår jag även till på silversmycken. Jag har letat upp några favoriter från Thomas Sabo, som påminner lite om de jag har på bilden, sen har både jag och Smillis smycken från Sabo, dem har väldigt mycket fint tycker jag!

Örhängen MÅNE / Örhänge KORS / Halsband BERLOCK / Halsband MÅNE / Ring TRIANGEL / Halsband HAND

Vad gillar ni för smycken?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.