Tandlakarvillan

SNYGGA LAMPOR

Vi närmar oss belysningstider – märker ni hur mörkt det blir snabbt nu om kvällarna? Om någon månad kommer vår dagsrytm vara helt ur balans när det mörknar på eftermiddagen redan, huh!

Det ger mig mest ångest med vintern, mörkret, tröttheten. I år tänkte jag råda bot mot det, och jag har kommit en bit på vägen. Jag har nämligen börjat bygga upp ett riktigt belysningsimperium här hemma, ha ha, och det kommer funka det tror jag!

Köket har nio olika belysningspunkter, det är faktiskt perfekt för ett sånt stort rum. Nya taklampor och fönsterlampor ska vi ha, och lite mer mysbelysning har jag tänkt. Nyast i samlingen är den söta lilla Buddy från Belid, hittad hos Sleepo.

Här är ytterligare några lampköp jag vill pricka av från min lista.

1) HÄR Grape från Newport 2) HÄR Carl-Johan 3) HÄR Herstal 4) HÄR Snöblomma 5) HÄR Formakami alla från Designonline.

Jag kan verkligen inte få nog av lampor. Grape-lampan är helt ljuvlig som statementpiece i en hylla, älskar Carl-Johan lampan men kan aldrig bestämma mig för svart eller vit, ljuskronan skulle vara perfekt i vårt vardagsrum, snöblomman får lysa upp köksfönstret till jul, i år ska jag ha en! Och Formakaki vore helt ljuvlig i sovrummet eller allrummet på övervåningen tycker jag, så himla snygg!

Hur har ni det därhemma med belysning? Ett hem känns mer levande med mycket olika belysningspunkter, 7 st i varje rum är optimalt – och tro mig, det behövs. Självklart behöver man inte köpa designlampor, om man inte vill det, det finns fina budgetalternativ, jag däremot har ofta köpt budget och vill nu satsa på mer finheter som håller över tid.

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.