Tandlakarvillan

DAGENS OUTFITINSPO

MÖSSA / OVERKNEE BOOTS / KLÄNNING / MIDJEVÄSKA från Bubbleroom

Hej mina vänner,

Dagen fullkomligen springer iväg här, och klockan har närmat sig lunchtid, jag tar fram rester av gårdagens köttfärsås till mig och ungarna som är lediga idag. Jag försöker få lite jobb gjort, men det känns nästintill som ett omöjligt uppdrag med barn i olika åldrar hemma, he he..

Mannen kommer efter lunch så jag får nog ge vika och släppa alla jobbtankar någon timme och ta vid senare, ibland får man ångest av att ha saker hängande, men ännu mer ångest när man känner sig otillräcklig på alla håll och kanter.

Nej, nu tar vi lunch här och tänker på annat en stund. Tex att det är säsong för stickat och jag fullkomligen älskar stilen med en stickad, oversized klänning ihop med overknee boots, har sneglat på det många år nu men i år kanske det blir ett köp ändå. Gillar ni stilen? Klicka er in via länkarna.

Ha en fin onsdag,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.