Tandlakarvillan

VÅRA SÄNGBORD I MARMOR

Äntligen köpte jag ett till sängbord till mannens sida!

Han har gnällt lite på att han inte har någonstans att lägga mobilen på kvällen och stör sig lite på när jag säljer av saker utan att komplettera med någonting nytt, he he. Ett av sängborden köpte jag för två år sen faktiskt, och har använt som ett sidobord i vardagsrummet och det har även hängt med på stylingar, jag tänkte först att vi skulle ha haft svarta sängbord istället, hade dem HÄR (Adlink) planerat, meeeen.. ni kan räkna ut vad det blir totalt, när jag även ska köpa en till sänglampa till min sida av sängen. Våra lampor hittar ni HÄR (Adlink)

men eftersom den ljusa marmorn passar väldigt fint till petrol, valde jag att behålla dem och komplettera med ett till, som tur var fanns dem kvar, våra sängbord är från Åhlens.

visst blev dem bra? bara en låda under som behövs på min sida till tidningar och laddare, sänglampan ska jag klicka hem snart också.

Och så vår lilla älskling Sally som alltid är en halvmeter ifrån mig som mest.

Så det var dagens lilla uppdatering från sovrummet det. Vad har ni för planer för dagen? Jag ska jobba undan några saker, sen in till mannens kontor och hålla en liten kurs i social media och influence marketing!

Ha en fin tisdag,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar för Confident Living och Designonline

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.