Tandlakarvillan

BRA BAS TILL VARDAGSRUMMET

Inlägget innehåller reklamlänkar

Tavla Newport / Taklampa &Tradition Designonline / Bordslampa Pipistrello Confident Liiving / Sidobord Ox Denmarq Design Online /Urna Marimekko Designonline / Matta Classic Collection Confident Living / Kuddfodral Chhatwal&Jonson Newport

Godmorgon vänner

Hur mår ni? Det är torsdag idag, och den här veckan har galopperat iväg i ultrarapid, för er som följer mig på instagram vet ni mitt kaos igår kväll och därmed uteblev blogginlägget, så jag postar det nu istället så får ni se vad jag höll på med igår och planerade..

Vi ska förändra lite i vardagsrummet under vintern, och ganska mycket i huset överhuvudtaget som det ser ut nu. Golven ska äntligen bli ljusa om jag lyckas snärja min pappa så han fixar det, håll tummarna.

Jag filar även på en ny möblering där vardagsrummet ska få en soffdel, och en matsalsdel istället för två soffdelar som vi har nu. Det vi behöver är en bra bas som jag med enkla medel kan förändra när andan faller på. Vi har soffan Söderhamn från Ikea på ena sidan av vardagsrummet, och den ska få en helt ny kostym från Bemz i linne, jag har svårt att bestämma mig för antingen vit eller beige – pga fläckar är beige ett bättre alternativ, men när man är ombytlig som jag är, är det alltid lättare med en vit bas när man mixar mycket kuddar och färger. Vad tycker ni? Beige är ju fint ändå..

Lite som på bilden vill jag ha själva basen vid soffdelen – Tavlan på Bridget har jag, men mattan behöver bytas ut, och jag är sugen på lite mer varma toner i beige nu. Mina gardiner tänker jag byta ut till något annat, eventuellt tunnare i vitt. För att få in lite mer värme bland det ljusa tänker jag att senapsgul är en bra färg – så fint till beige och vitt, med svart som kontrast.

Vad är ni sugna på för inredning till hösten?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.