Tandlakarvillan

VART JAG FÖRVARAR ALLA SMÅPRYLAR I SOVRUMMET

Hej vänner,

Vi är framme vid del två – att planera ditt sovrum, Här är lite detaljer på hur du kan tänka för att få plats med sånt där ”nödvändigt ont” så det inte samlas på hög, eller ligger på golvet, och även lite härliga saker som jag MÅSTE ha härinne. Självklart har vi rum som inte är färdiga, och det samlas stök, speciellt efter olika renoveringar, sådana utrymmen stressar mig något enormt, därför försöker jag, i de rummen vi gör iordning, hitta ytor att förvara det vi behöver, jag vet att många undrar om vi verkligen har sådan ordning och är sängen alltid bäddad? Ser ditt sängbord alltid ut sådär?

I mångt och mycket – JA.

Ser det ut som en shitstorm i andra rum? – JA. Där förvaring brister.

Handcreme på mitt sängbord är ett måste, jag älskar att smörja in mig och ha babylen hud. Den här från Victor Vaissier doftar lavendel, väldigt lugnande. Den HÄR (Adlink) är också superhärlig

Ett fint fat att lägga örhängen / hårnålar / snoddar på när man ska lägga sig. En liten klutt häftmassa så välter inte katten fatet när hon får för sig att hoppa upp och röja runt.

Mitt fat är från Jonathan Adler, och ni hittar det HÄR (Adlink)

Smilla drömmer mycket mardrömmar, och kommer till oss på nätterna, under vår säng gömmer vi därför en extra madrass med täcke till henne som vi bäddar ut innan vi går och lägger oss, så kommer hon och slänger sig där om hon vill och behöver.

Bakom den stora helkroppsspegeln i vår lilla WIC gömmer sig en korg med hårfön, locktång och plattång – nära till hands när man ska fixa håret här.

En gosig extrafilt om vi blir många i sängen, eller om det är kallt, väldigt bra att slänga över bänken i WIC:en om jag tror att Sally är på klöshumör. Den HÄR (Adlink) gosiga kommer ligga på min säng närmare vintern, mysigare och lyxigare finns inte, tro mig!

Ordning i lådorna – vi köpte en stor byrå när vi gjorde om så vi får mer plats till våra kläder, överst i lådan har jag mina smycken, jag är basic i min smak och använder inte så mycket men här är mina favoriter, och dem ligger uppradade så det går fort på morgonen.

Härligaste linnevattnet från Washologi – spraya på plagg som behöver fräschas upp eller använd vid strykning, perfekt till sängkläderna. Den här luktar verkligen fräscht, precis som ren tvätt.

Den detaljen jag vill få till är en låda den HÄR (Adlink) hur fin? till att ha på golvet under sängborden för mina tidningar, och mina favorit doftpinnar HÄR (Adlink) bästa tipset, tro mig!! som behöver en plats där Sally inte riskerar att tugga på dem.

Hur förvarar ni era prylar i sovrummet?

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar för Newport.se och Designoline.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.