Tandlakarvillan

HÖSTIGA TONER I SOFFAN

Hej mina vänner,

Har ni haft en bra dag? Jag har hunnit fixa lite härhemma, men det återstår en hel del, hemmet blir ju lite ”som det blir”- över sommaren, och jag hade knappt en levande krukväxt nu, idag har jag fixat det iallafall, och åkte till Plantagen för att handla nya växter. Ni ska få se mer av det i veckan – jag handlar alltid mina växter på Plantagen Bäckby, en av mina vänner jobbar där och hon är så jäkla bra på växter och jag pumpar henne på information när jag är där, ha ha!

Lite nytt i vårt vardagsrum nu, och nya toner inför den nya säsongen. I höst vill jag ta in mer färg i vårt hem och jag satsar på senapsgult, dova toner i petrol, blått, beige och grå. Den här söta kudden Pug följde med hem till oss från Sleepos event i fredags, hur söt är inte den?

Vi älskar hundar i vår familj, trots att vi bara har en katt, men jag tycker den passar oss väldigt bra. Kanske att det blir en liten hund någon gång i framtiden, jag hade gärna haft en liten chihuahua eller en malteser, så himla söta!

Vad kör ni på för färger i höst?

Ha en fin kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.