Tandlakarvillan

SLEEPO EVENT EN LYXIG FREDAG

Godmorgon vänner,

Det är måndag morgon med allt vad det innebär – mailkorgen är full, almanackan planeras, möten bokas och bloggen ligger efter, kameran är full och jag har helt enkelt massor att ta igen.

Smilla har kommit in i en fas där hon vägrar släppa mig med blicken, hennes humör har varit upp och ner hela helgen, och min lilla lista på vad jag hade tänkt hinna med har fått stryka på foten, istället har jag varit med henne hela tiden, och vi har avverkat två barnkalas bland annat. Lyckligtvis kunde jag lämna henne på dagis imorse, jag bävade lite inför lämningen, hade på känn att den skulle bli jobbig för henne. Nu håller jag verkligen tummarna för att det här går över.

Var era barn också i en separationsfas i 5-6 års åldern? Berätta gärna!

Hursomhelst – i fredags, som ni vet, styrde jag kosan mot Stockholm för Sleepos event på Östermalm. InteriorbymrsP hade varit snäll och lånat ut hennes magiska våning (alltså drömmen, det går inte ens att översätta på bild hur vackert det var)

Vi var där för att kolla på samarbetet mellan Sleepo.se och Lovisa Alcén, spana in höstnyheter och mingla med andra influensers.

Ett dukat långbord i matsalen med linneservetter och vaser från Lyngby prydde bordet – stolarna från House Doctor är jag så sugen på till vårt matrum, dem var riktigt sköna att sitta på.

På bilden Stilhemmet, Lovisa Alcén och Linnea Jirasek.

Andra som var där var Emma (HomeofEmma), Camilla (Camillas rum), Lovisa (Aninterioraffair), Nadja Mayr, Marie Serneholt, Anna (Starwoman), Hanna (Hannas änglar) och finaste tjejerna från Sleepo.

Hemmet var dekorerat med en massa höstnyheter från Sleepo – t ex deras samarbete med Chhatwal & Jonson med kudden Pug i finaste senapsgul.

Nyheter på mattfronten – oh my så vi behöver mattor här hemma. Ocrafärgad, lurvig rya eller en elegant från Classic Collection, ja min önskelista kan verkligen göras lång.

Tjejerna från Sleepo presenterar alla fina höstnyheter medan vi andra dricker bubbel, tur att det inte var en sån där ”homeshopping”- kväll, då hade vi gått därifrån med tömda bankkonton, ha ha ha!

En perfekt eventbebis, Nadja Mayrs sötnos Nora sa knappt ett knyst förutom några förtjusta utrop då och då, hon firade mest av leenden och jag hann mysa litegrann medan mamma Najda preppade barnvagnen.

Lovisa visar upp sitt samarbete med Sleepo – överkastet i en beigebrun ton är en nyhet till hösten, så galet lyxigt och väldigt fint till grå väggar tycker jag! Själv är jag helt förälskad i taklamporna som är en tydlig flirt med klassikern Sputnik – och en av dessa kommer snart flytta in hos oss.

Toaletten var upplagd för selfies

(YES jag har hittat ett par Levis – ni ska få en bättre bild på dem sen)

Sen var det dags för mat – och det inslaget älskar man ju. En urgod trerätters som avslutades med en maffig chokladtårta från Mr Cake.

Tack Sleepo för ett superhärligt event och till alla trevliga tjejer som var där, hoppas vi ses snart igen!

K
ram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.