Tandlakarvillan

SOVRUMSIDEER OCH WALK IN

En liten sneakpeak på vad som mer kommit upp i vårt sovrum idag – jag har en ny liten ide på hur vi kan utnyttja hela utrymmet i sovrummet med en liten ”walk-in” kan man säga, eller en walk-in-light.

Mannen tyckte det var en bra ide för en gångs skull, så nästa vecka ska jag fixa lite grejer som behövs för att färdigställa det.Vi har ett rum på över 20 kvm som är väldigt svårmöblerat, så det ska faktiskt bli superkul att maximera all yta vi har. Jag tänker alltid att jag behöver anpassa min inredning efter vårt liv och hur vi lever, inte bara det som är fint.

Vad gör vi i sovrummet?
Förutom det uppenbara… sova! He he

Vi kollar på serier i sängen, jag tycker det är så skönt när Smilla ska sova, att vara på övervåningen för hon gillar inte att vara ensam, då slänger jag mig i sängen framför serier. Så en tv med apple tv har vi, och det tar plats. (Feng shui får slänga sig i väggen)

Jag gillar att läsa eller bläddra i magasin och katten slår ner lampor och annat om det är för lätta pjäser, därför behövs läslampor och vägghängda sådana.

Sen gillar vi båda kläder, och det kommer få ta plats härinne, vi har inbyggda garderober men vi ska alltså göra en lite avdelning i rummet för stor spegel och där jag kan hänga upp lite plagg, och även stå och byta om medan den andra sover t ex, mannen stör alltid mig när han ska tända lampor tidigt på morgonen.

Det ska bli så kul att visa er sen, hoppas det blir lika bra i verkligheten som i mitt huvud.

Sen pratade jag lite om hotelliga påslakan på bloggen, jag vill så gärna ha vita, krispiga med svart kant runt som nästan alla hotell har, det känns så flott.

Gissa om jag blev glad när jag såg dessa (klick) på Newport till halva priset? Yes!

Tips till er som är sugna på samma. Just nu kör vi mycket grå toner i linne, men skulle det inte göra sig fint med vitt till färgerna vi har?

Nu ska jag ta en dusch, förbereda för morgondagen och slänga mig här i sängen och kika på Outlander säsong 3.

Kram fina ni

Inlägget innehåller en reklamlänk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.