Tandlakarvillan

HUDVÅRDSTIPS

Hello mina vänner,

Hur mår ni denna tisdag? Temperaturen visar +22 grader, men visst känner man augustivindarna i huden ute, jag försöker hitta sätt att uppskatta sensommaren, men jag tycker det är svårt.

Jag gillar mer vår/sommar där jag verkligen lever upp i maj-juli, men när augusti kommer får jag lite separationsångest från sommaren, hur funkar ni? Känner ni likadant.

Idag tänkte jag ta upp ett ämne jag vurmar för, nämligen hudvård. Jag är definitivt ingen expert, men jag har gått igenom väldigt många olika märken. Min hud är yttorr, jag är ganska känslig och får lätt utslag och röda plitor. Det min hud behöver är fukt, fukt fukt. (Ingen stress, regelbunden träning osv men det är ju drömscenariot, eftersom jag är en inre-stress person så försöker jag i alla fall ta hand om min hud)

Jag plöjer därmed igenom en del serum, för att hitta den optimala mixen för just min hud. Jag har tidigare kört en hel serie från samma märke, men nu börjar jag plocka ut mina favoriter från olika. Jag har även använt serum PÅ serum, dvs två olika serum..

Den ni, thats a winner 😉

De här produkterna använder jag just nu, och dem vill jag verkligen tipsa er om!

Clarins är ett märke jag äääälskar, har nog gjort det i alla år, och sen en tid tillbaka har jag använt den här ljuvliga nattcremen som smälter in i min hud.

Det här kan man läsa sig till om cremen:

Multi-Active Nuit är nattcremen för kvinnor runt 25 -30 som vill förebygga och behandla de första tecknen på åldrande linjer, minskad lyster, trötthetstecken samt skydda huden från de nedbrytande effekterna av stress, föroreningar, sömnbrist osv.

Multi-Active Nuit Comfort är för en normal till torr hud och har en mjuk textur med en doft av rogivande jasmin, freesia och heliotrop.


Nu är jag 32, så jag borde kanske ha gått på en annan, men jag tycker den gör underverk för min hud och därför behåller jag den här ett tag till. Det här känns som en vinnare under småbarnsåren.

Ni hittar den HÄR hos Lyko.

Till den testar jag nu serumet Hydra-Essentials från samma märke, som jag använder morgon och kväll, det klappar jag in i huden och har under min dag/nattcreme.

Såhär står det om serumet:

Hydra-Essentiel är hudvården som har förmågan att stimulera hudens egen naturliga kapacitet att återfukta sig själv och som ger skydd mot ”klimatchocker”. Applicera morgon och /eller kväll innan dag/ nattcreme.

Jag får ett riktigt härligt glow av det här serumet, och känner mig inte alls lika stram efter ansiktstvätten, det är så bra återfuktning – dock kommer jag att investera i ännu ett serum och använda dem på varann.

Ni hittar serumet HÄR hos Lyko.

Förut har jag tänkt att det är bra att använda mycket ekologiska produkter, för att det är snällare mot huden, men nyligen läste jag att ekologiska produkter ofta är renare, och kan vara svårare att använda för allergiker – nu är inte jag allergiker men det stämmer ganska bra in på mig med lite känsligare hud, eftersom helt rena ekologiska produkter inte har fungerat så bra på mig, hittills.

Jag är inget proffs, kom ihåg det, så om någon ligger inne på annan fakta känn er fria att kommentera, det här är bara mina egna upplevelser.

Vad använder ni för produkter/märken? Gillar ni kvalité eller kör ni tvål och vatten? (Gud förbjude, ha ha)

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.