Tandlakarvillan

FÄRGKOD OCH VÅRT SOVRUM NU

En liten uppdatering kring vårt sovrum – vi har flyttat in, så himla skönt! Däremot blev det lite stiltje senaste veckan, både pga det helt galna vädret, och för att vi har en lekstuga att pussla ihop. Förra onsdagen kom det förbi elektriker hos oss, och det slutade med att dem rev ut ALLT, all el alltså. Swish så var det borta, gamla kablar i bly, gamla lampknappar och annat urk var bytt på ett par timmar och nya fräscha kablar och uttag installerades.

Jag hade jublat, om inte… vi var tvungna att dra bort utanpåliggande el, så nu får jag spackla och måla om en del, he he.. Det som inte dödar, ni vet.

Men det känns helt fantastiskt att ha ny och fräsch el i sovrummet! Nästa gång ska jag fixa elen först, och sen måla.

Just nu står alltså bara en säng i sovrummet, jag ska köpa till en madrass så sängen kommer högre upp, vi kastade vår gamla sänggavel och jag har klickat hem en ny från Ellos, ni hittar den HÄR. Vi får se hur det funkar med en vi monterar på väggen, jag valde den pga katten, nu kommer hon inte kunna klösa stående på golvet, sådana praktiska detaljer man behöver ha i åtanke 😉

Jag får så många frågor om vilken färgkoden, och den heter FB85. Mer info om vilken färg jag har använt hittar ni på min instagramsida,

Ha en fin dag nu,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.