Tandlakarvillan

MÅNADENS LISTA JUNI

1 Helmut Newton bok , Newport // 2 BH , Lindex // 3 Trosa , Lindex // 4 Skärp , Gucci // 5 Doftljus Jonathan Adler, Newport // 6 Midjeväska , Gucci // 7 Fåtölj , Newport

Det här är en lista i det senaste laget – vanligtvis publicerar jag Månadens lista i början av varje månad. Hur snabbt har Juni gått? Det är det mest ledsamma med årets bästa månad, att den alltid är fullspäckad och sveper förbi som en försommarbris.

Nåväl, juni är min månad, eftersom jag summerar juni med min födelsedag, 32 år blir jag den 30 juni – och det firas med mina allra finaste vänner. Så månadens lista är min önskelista – en lyxig sådan, för kan en inte få bli lite lite bortskämd när man fyller? Det tycker jag.

Månadens lista innehåller det som är lyx för mig – en härlig coffetablebook, mina favoritundisar i ny färg, drömskärpet, den allra hetaste väskan just nu, mitt måste-ha-doftljus och en riktig DRÖM till fåtölj – hade jag pengar över så hade jag definitivt kunnat ha de här petrolfärgade snäckskalet i mitt vardagsrum.

Vad önskar ni er i Juni? Förutom strålande sol och semesterdrömmar.

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.