Tandlakarvillan

MIDSOMMAR, OM ÄN LITE SENT

Dem här dårarna alltså, topp tre favoritpersoner.

Det här skulle jag ha bloggat om för längesen ju – sen har internet strulat, mannens dator la av så han la beslag på min och min MAC höll bilderna som gisslan ett par dagar. Det var alltså midsommar – och vi firade med mina föräldrar på Öster Mälarstrand där dem bor, med våra barn.

Eftersom det även var fotboll tog de rastlösa själarna en promenad och lekstund utomhus medan den mer seglivade skaran satt bänkade framför någon match. (Ingen Sverige-match ska då tilläggas)

Mitt och Melles trick att få med lillasyster på foto är att han lyfter upp henne i famnen, annars är det komplett omöjligt att fånga den lilla vesslan på bild.

Sen käkade vi midsommarlunch och Smilla envisades om att dricka ur ett snapsglas, ha ha, fint ska det vara!

Vi missade firandet på Vallby – men vi begav oss ändå dit för att kolla på lite folk och strosa omkring bland djuren, Smilla älskar att vara i skolan i sann Madicken-anda, köpa hårda karameller och gå på styltor.

Ni som inte besökt Vallby Friluftsmuseum och ska till Västerås i sommar så föreslår jag ett besök, det är gratis, och supermysigt! Dont miss it!

Sen grillade vi, drack lite bubbel och åkte hem när barnen började bli trötta. Nästa år funderar jag på att ha midsommarfirandet hemma hos oss, det har vi faktiskt aldrig haft.

Vad gjorde ni?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.