Tandlakarvillan

VILKET RUM RENOVERAR VI NU?

Bilder pinterest

Hej mina hjärtan,

Jag har ju utlovat att avslöja vilket rum jag renoverar hemma just nu – snacka om att jag tog vid ett helt nytt monsterprojekt efter köket, men det bara behövdes göras, och sålänge jag kan styra det mesta själv är jag nöjd. Jag är absolut inte superkunnig, men allting går, enligt mig, så jag kör bara på.

Jag har tagit mig an vårt sovrum, master bedroom med andra ord. Vårt 20 kvm stora rum med superhärliga energier som ser, på riktigt, för jävligt ut, eller gjorde, nu har jag mer eller mindre rivit det.

Det som ska göras är att: grundmåla kalkväggen vi har där 2 ggr, måla tak 2 vändor, grundmåla garderobsdörrar, måla alla dörrar (4 st – vanlig dörr, två kattvindar, en toalettdörr) golvsocklar, fönsterfoder, dörrfoder, elementskydd och element, måla alla väggar och slutligen måla golvet. Tror jag fick med allting där..

Jag hade fem dagar på mig, till semestern börjar, ha ha, snacka om tidsoptimist. Jag är åtminstone en bra bit på väg, och när Smilla får semester på midsommar hoppas jag att jag nästan är helt färdig.

Jag har nog haft en ganska tydlig bild av hur jag vill ha vårt sovrum, och här är lite inspirationsbilder som jag har använt mig av på olika sätt, ni kommer nog förstå sen när det är färdigt.

Bild 1 Petra Tungråden / Bild 2 Hanna Wessman

Det här sammanfattar både stilar, detaljer, färger och lite annat som jag i en salig blandning vill ta in i mitt sovrum. Det ska bara fyllas med saker jag älskar och i färger jag älskar. Jag har redan sålt iväg sängbord. sideboard och slängt vår sänggavel.

Ni kommer att få se mina planerade inköp, före och efterbilder, under tiden-bilder och en miljon stylingbilder på sovrummet när det är färdigt – men vi börjar såhär.

Jag vill inte avslöja allt än, men jag kan säga som så att jag vill ha det mysigt, ombonat och hotelligt såklart. Gärna lite lyxigt – och de färger jag kommer att använda är mina favoritfärger, för vart ska man ha dem om inte i sitt sovrum? Blått, puderrosa och senapsgult. Där har ni dem. En accentfärg är väl ändå bullshit!

Jag är SÅ exalterad att ni ska få följa ännu ett av mina projekt. Vad kul vi ska ha !!! Och vad vi kan skratta åt före-bilderna sen, oh my gooooood. Blir skämskudde för mig!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisoball

    vi har en stoppad gavel som jag är så trött på att jag kan spy. tror den får bytas mot en vit, industriell i metall framöver. å vit kappa runt sängen som är i samma gråa tyg som gavlen. å så ska jag försöka hitta den perfekta fönsterlampan å allra helst övertala maken att heltäckningsmatta är en bra idé! ✊??