Tandlakarvillan

BE NAKED

BE NAKED WHEN I COME HOME – mitt favoritcitat från Bxxlght alla kategorier. Tidigare hade dem färdiga citat på sina lightbox, och numer kan man plocka ihop sitt egna, men det här är så mycket jag så det fick det liksom bli nu. Lite oklart hur dem som inte känner mig ska tolka min persona efter det här men.. frispråkig och humor kanske kan vara ett sätt? 😉

En överraskning var ju att jag fick en fjärrkontroll till min lighbox, alltså! Jag kan alltså stänga av och sätta på den när jag ligger i soffan – älskar sånt, ha ha! Här hittar ni min lightbox. (Adlink Rum21)

På bilden ser ni också en lampa som flyttade in i fredags, bubbles från Hallbergs of Sweden, visst är den sååå fin! Jag har inte bestämt om den ska stå i köket eller vardagsrummet så den flyttar runt tills vidare. Vi behöver så mycket ny belysning här hemma som ni märker, jag ska även sälja av en hel del igen, det verkar aldrig ta slut men åtminstone minskar lagret i källaren lite mer för varje säljperiod, jag har dock en tendens att fylla upp det lika fort igen.

Nu ska jag svara på mail och ta tag i mina todos – den här veckan lovar jag att ge bloggen mer lite kärlek, har så dåligt samvete som lämnat er här, jag tittar in senare så ska jag avslöja projektet jag dragit igång här hemma, ÅH det kommer bli så bra!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.