Tandlakarvillan

LÖRDAGENS ÖVERRASKNING

Hej vänner,

Helgen gick som ett svep känns det som, jag hann knappt med.

I lördags överraskade jag och Iris min svägerska med en pre-30 års dag! Hon fyller på lördag, och hennes present var bland annat att få åka och shoppa loss, eftersom det inte är hennes expertområde bestämde vi, att vi som är allra bäst på att bränna pengar, följde med (ha ha)

Så, hon kom hem från en babyshower på dagen, och vi väntade hemma med lite jordgubbar och bubbel för att sen bege oss raka vägen in till Erikslund… efter att hon (och jag) gråtit en skvätt.

Vi kan kvala in som de mest känslosamma människor på den här planeten..

Jag fotade en massor när vi skålade och grät – tills jag insåg att jag glömt minneskortet hemma på köksbordet så brorsan fick rycka in med sin mobilkamera.

Iris nykläckta duvunge Alve fick vara med en kort sväng innan han blev upphämtat av sin pappa.

(Oklart om man får vara sådär fräsch när man precis fått barn, vad tycker ni?)

Vi startade rundan inne på Nancy&Samuelson – jag ville såklart att hon skulle köpa något lyxigt, vad annars?

Den här kjolen blev det – satt som gjutet på henne.

Vi avrundade kvällen med några glas nere på stan, vi slog oss ner vid ett bord på Circus uteservering. Nu ser jag så mycket framemot nästa helg när vi ska gå ut och äta midd
ag ett helt tjejgäng och fira Annas 30-års dag på riktigt! Jag funderar redan på vad jag ska ha för outfit.. jag får återkomma i den frågan, jag har så många klänningar som hänger i garderoben och väntar, så det blir en av dem jag redan har.

Kikar in senare och visar kvällens outfit.

Ha en fin dag!
Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNA

    Jag svävar fortfarande på moln efter den dagen!❤ är så glad! Att gå och längta så efter lördag och bara njuta. Tack snälla för allt. Ni är bäst!❤