Tandlakarvillan

LUNCH PÅ STEAM

Godkväll mina vänner,

Klockan drar iväg hemma hos oss på helger, Smilla har precis kommit i säng och jag känner hur mina ögon börjar gå i kors, så det är snart dags att krypa ner och kanske mysa med mannen innan han dunar in (läs drar timmerstockar så håret fladdrar)

Idag lunchade jag med min söta influencer-kompis Mirre på Steam, what else! Bara älskar Steam, meeeeen håller lite tummarna för en härlig uteservering nu sommartid, och även att dem ska överföra deras Steam-doft till doftljus, doftpinnar och bodylotion så jag kan vara steamig hemma också, bara älskar den kryddiga doften där! Har ni varit där? Jag tar varje tillfälle jag får, och har redan två planerade övernattningar där i sommar.

Iallafall – det var så mysigt att babbla med Mirelle igen, jag saknar att ha kollegor att ventilera med, perfekt att hålla idéer färska och ångan uppe – och spåna på lite roliga saker tillsammans som ni förhoppningsvis kommer att få se mer av framöver. Man vet aldrig vad som kan hända när man släpper lös oss, hon är nämligen nästan lika galen som mig, åtminstone hoppas jag det.
Om ni inte läser hennes blogg tycker jag definitivt att ni ska göra det.

Ha en mysig kväll
Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.