Tandlakarvillan

MORSDAG TIPS

1 Klänning // 2 Halsband // 3 Armband // 4 Chokladkaka // 5 Väska // 6 Vykort // 7 Pumps

Hej mina fina,

Lördag idag och en härlig sommarvärme har vi hos oss. Hur har ni det?

Mors dag står på glänt, en av mina favoritdagar sen jag själv blev mamma jag har lite kriterier som jag tycker ger morsdag lite extra glans, förutom kärlek, det är såklart givet.

Frukost på sängen – oslagbart. Jag vill absolut ha kaffe, croissants och färska jordgubbar. Jag har sagt till mannen, eftersom vi inte kan få tag på croissants i vår by, att han får göra egna på en färdig deg som finns, det ska bli spännande att se om han antagit utmaningen. Blombukett – egenplockad eller köpt (gärna en yvig historia med pioner och annat somrigt om den är köpt) en teckning eller ett kort från barnen – sötaste jag vet. Gärna en lyxig present! Och… sovmorgon. Och möjlighet till några timmars egentid att göra ingenting.

Vad säger ni mamas, det är väl inte för mycket begärt?

Här ovan ser ni lite finheter jag gärna skulle få imorgon, annars är det ett ypperligt tillfälle att unna sig själv något fint. Det är ju ändå mors dag!

Ha en härlig dag!

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.