Tandlakarvillan

DAGENS SOMMAROUTFIT

Tittar in för att säga hej, och godnatt.
Vi har njutit av en helt galet härlig dag i solen. Badet i närheten av oss öppnade igår, och vi invigde det för året idag. Det är ju så smidigt att bada i bassänger när man har barn, och till skillnad från inomhusbad tycker jag att det känns så mycket mer hygieniskt på sommaren. Trippar i tofflor i omklädningsrummen, får panik av golvet där.

_

På mig idag hade jag det här softa setet från Daily Elegance, älskar tanken att man likaväl kan slänga på sig klackar och vara redo för en kväll ute, men idag blev det tofflor till.

_

Efter badet åkte vi direkt hem till min bror och grillade, och lekte med barnen. Herregud vilka skratt dem ger en, jag känner mig så lycklig lottad att vara omringad av mina små liv som verkligen förgyller min tillvaro. Självklart älskar jag att vara mamma, och bonusmamma mer än allt, men att vara faster till mina två små prinsar, det är fasen livet det också.

Nu blir det Netflix med mannen, 13 reasons why. Tittar ni?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.