Tandlakarvillan

PALMMÖNSTRAT I SOMMAR

Här är jag, på årets hittills varmaste dag, oh my det kändes som att jag skulle flyta bort i fredags – och istället för att lägga upp det här inlägget då så kickar jag igång veckan med det nu istället – här är en halvfräsch (fniss) dagens från i fredags alltså, jag måste visa min nya kjol som jag bara äääälskar. Köpte den ju för någon vecka sen från Nancy & Samuelson, jag la upp en bild i bloggen tidigare, alla sommarplagg som sitter som att man känner att man 1) är naken 2) har pjamas på sig – är lyckade plagg för mig, ha ha!

Jag dammade även av mina älsklingspumps från Rockport – alltså den här magiska sulan, och de facto att klacken bara är runt 7 cm gör dem fullt gångbara en varm sommardag, även för en shoppingrunda. Jag har köpt både nude och svart, jag menar, hittar man ett par pumps som är så sköna så man kan gå normalt dagen efter en utekväll – thats a keeper, for sure. Tips, tips och återigen supertips till er.

Jag får så mycket frågor om de här skorna när jag har dem på mig, mina är köpta på Ryns, och kommer de in i en till färg så kommer jag lätt att slå till, det är typ det bästa som hänt mina fötter. någonsin.

Hörrni, jag ska hämta snäckan på dagis, handla och sen är det utvecklingssamtal, men ha en härlig eftermiddag!

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.