Tandlakarvillan

MORGONSTUND

Godmorgon mina fina vänner,

Hur mår ni denna soliga lördagsmorgon?

Det är så varmt ute igen, efter lite kyligare grader igår, så himla skönt! Jag tänkte passa på att vara ute i solen en del idag, vi ska starta dagen med att kasta massa skräp på tippen, suck! Den här helgen också, men det är bara att bita ihop och få det gjort, vi ligger efter så mycket med det. Inte helt enkelt att bygga kök mitt i vintern med en meter snö, man är inte så sugen på att köra släp och kasta grejer då.

Jag hade en sån mysig dag igår, min ögoninflammation är äntligen över, nästintill, jag vet inte om det är all pollen utomhus eller vad problemet var, men nu är det bättre, och jag har kunnat fylla på mina fransar, ja väldigt ytligt, men väldigt härligt och en lyx jag unnar mig! Det är så skönt att alltid känna sig pigg och fräsch (även om jag inte alls känner mig så, ha ha) och att vara färdig på ett kick när jag ska iväg!

Sen passade jag på att luncha med min fina vän, och umgicks hela eftermiddagen med Smillis, vi hyrde filmen Monky igår och jag grät redan under de första minuterna, bara tanken på att förlora mitt eget barn lamslår mig.

Nu ropar familjen på mig, got to go – men jag kikar in lite senare. Spegeln har ju kommit upp på väggen och vitrinskåpet är piffat, och allt i köket känns sådär härligt och nytt, och doftar av syrener, och jag sitter i mitten och känner mig så nöjd att allt är på plats.

Ha en fin dag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.