Tandlakarvillan

DET HAR REDAN GÅTT EN VECKA SEN

.. jag blev utsedd till veckans blogg. Att få kicka igång Maj månad som veckans blogg var ju det allra bästa, min favoritmånad, efter juni såklart för den är oslagbar, fyller även år då förstår ni, en bättre start på sommaren kunde det inte bli.

Och vilken respons jag har fått, herregud, jag är HELT blown away av er alla, som gillat och kommenterat så mycket så jag inte ens hunnit svara er alla. TACK! Det verkar som att ni gillar min blogg, och jag hoppas att ni kommer ihåg att trycka på FÖLJ knappen i min profil – för om några timmar kommer jag försvinna från er förstasida, och jag vill ju fortsätta att ha er här, mina härliga, roliga och sköna läsare som har hittat hit!

Jag var lite orolig att få ihop det den här veckan, som en inspirerande och varierande vecka, eftersom jag inte hade någon tid att förbereda mig på, jag har varit iväg på både jobb och en liten tripp den här veckan så tiden har minst sagt varit knapp. Men jag hoppas att ni har inspirerats och känner att ni fick vara den där lila flugan på väggen som jag gärna vill att ni ska känna er som härinne. Jag fortsätter blogga i samma takt, och ni som även vill följa med på instagram kan enkelt följa mig HÄR .

Nästa vecka ska ni få se vad jag shoppade i helgen, vi kör veckans fredagsoutfit och mina nya lampor ska komma på plats! Det blir en fullspäckad vecka som vanligt, blandat med kläder och inredning, lite outfits och vardagsbetraktelser, stay tuned my friends,

Kram M

För er som är nyfikna på klänningen kan jag säga att den kommer från Whyred, min är köpt hos Nancy&Samuelson i Västerås, och för er som har för långt att åka hittar den här (Adlink Boozt)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.