VECKANS FREDAGSOUTFIT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

Inlägget är i samarbete med Nancy & Samuelson

Godmorgon mina vänner..

.. och välkommen veckans fredagsoutfit! Det var nu två veckor sen sist, och visst har vi längtat – ja! Lagom till löningshelgen har jag ju valt ut den perfekta outfiten för vår och sommar till er.

Veckans fredagsoutfit består av sommarens finaste klänning – på riktigt! Jag föll som en fura för den här palmmönstrade volanghistorian från Samsoe Samsoe, deras finaste print denna vår. Den är sååå skön, sitter som ett smäck och räddar vilken festlighet som helst. Jag bär den gärna med en tjockare stickad tröja över till vardags, som den vita, även den från samma märke (den är även så fin till jeans) till fest slänger jag gärna på mig sandaletterna i puderrosa, kommer också från Samsoe.

Tänk dem här till ett par brunbrända ben – eller som här, ett par lösa kostymbyxor och den vita stickade tröjan till. Så snyggt med ett par skor som sticker ut till en vardagsoutfit tycker jag.

Jag kan som vanligt erbjuda mina läsare 20% på alla plagg under helgen hos Nancy & Samuelson, så passa på att shoppa en vårlig outfit redan idag. Jag tänker iallafall uppdatera min garderob med ett par nyckelplagg som de här, och mixa de i olika kombinationer.

Ha en underbar fredag – och glöm inte att trycka på GILLA om ni tycker om mina outfits!

Kram M

ANNONS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.