Tandlakarvillan

ANINE BING INSPIRERAD OUTFIT

Godkväll mina fina,

Har ni haft en bra dag? Solen skiner här hos oss, så skönt att ha fina kvällar, det öste ner regn imorse men som tur var slutade det lagom till min morgonpromenad, är det något jag inte gillar så är det att promenera i regn, jag är en fryslort av rang.

Jag visade ju vad jag klickat hem från Anine Bing kollektionen tidigare i veckan – den här klänningen (adlink) fick jag tillslut tag i på nätet men när jag fick hem och provade den, neeeej det var katastrof! Ha ha! Jag tror att någon yngre tjej utan kurvor skulle rocka den här klänningen, men jag kunde då inte bära upp den alls.

Igår gick jag förbi Gina Tricot en sväng, och då hade fler returer från kollektionen kommit in, så jag högg tag i den här tshirten som jag varit sugen på, lite oversized och känns verkligen som Pappas gamla urtvättade tshirt, på ett positivt sätt! Ett tag när jag var runt 20 snodde jag farsans gamla jeansskjortor, bar dem till skinnleggings och höga pumps med en lös knut på huvudet, det var min look då, och jag skulle absolut kunna ha det fortfarande. Anine Bing är en riktig stilikon för mig, gillar hennes enkla stil och har alltid gjort.

Skärpet är också nytt och ett riktigt budgetkap för under hundralappen – ni hittar det HÄR .

Hela outfiten hittar du här:

Jeans HÄR Twist & Tango Ellos / T-shirt HÄR Gina Tricot / Väska Dagmar, Nancy&Samuelson / Skärp HÄR Gina Tricot / Armband du hittar liknande HÄR Sophiebysophie / Skor liknande hittar du HÄR

Ha en fin kväll – vi har lillördagsmys med barnen, det betyder spelkväll och fruktspett.

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.