Tandlakarvillan

TRE VÅRIGA BUDGETOUTFITS

1) HÄR 2) HÄR 3) HÄR

1) HÄR 2) HÄR 3) HÄR

Visst vill man byta hela sin när en ny säsong startar? Iallafall blir jag sugen på att fylla upp den med en hel del nytt och fräscht, och roligast är shoppingen på våren. Jag har spanat in lite nyheter från Gina Tricot och plockat ut tre olika outfits som är riktigt snygga nu till våren.

Tre olika outfits, alla en bra bit under tusenlappen, det kallar jag fynd!

Outfit 1) 600 kr Outfit 2) 750 kr Outfit 3) 650 kr

Regnet öser ner utanför oss, Sally ligger i min famn och kräver lite uppmärksamhet mellan varven, hon älskar såklart när jag jobbar hemifrån. (Sally är vår katt, om någon missat det. Vi har en Birma, hon är 2 år nu, och retar gallfeber på mig genom att slå ner mina ljuslyktor och klösa på sofforna)

Idag behöver jag sätta mig med planeringen inför nästa skyltning som jag ska redovisa på måndag, jag ska luncha med en Instavän och måla fönsterfoder, snart färdigt, det blir fjärde och sista strykningen ikväll, äntligen. Det tar ju lite tid att bara måla kvällstid, när Smilla har somnat och mina ögon går i kors, på lördag ska pappa hjälpa mig att foga taklisterna, så målningen fortsätter någon vecka till.. Tur att jag är uthållig!

Ha en fin dag nu,
Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.