Tandlakarvillan

BLAND VATTENFALL OCH PALMER

Igår när solen sken som mest, tog jag med familjen på en liten tripp till Åsby hem och trädgård, vi behövde komma ut en liten stund, varva med påskmat och släkt, och eftersom det mesta hade stängt så blev det en visit hit. Jag hade även fått nys om att dem hade små kycklingar..

Så små och duniga, tyvärr fick man ju inte hålla dem, utan bara titta genom en glasbur, sex stycken så dunbollar som sprang omkring.

Sen roade vi oss i resten av ”regnskogen”, Smilla tyckte att dem små bambuhyddorna var roliga att sitta i, och leka fågelskådare kanske 😉 Mamman kollade mest på växter, inredning..

Hela familjen var rörande överens om att vi skulle ha det precis såhär om vi hade en altan hemma, en inglasad sådan. Sonen tyckte det skulle vara sjukt lyxigt! Jag föreslog att vi skulle hem och bygga altan på dirren, fick nerslag av mannen, typiskt.

Sen fikade vi, för det är så man gör när man är på Åsby, enligt Smilla, det är mer en regel än ett undantag. Hon åker inte hit överhuvudtaget om det inte serveras fika, och blir hon inte erbjuden är hon komplett omöjlig att ha att göra med härinne, så vill man kolla några minuter ifred, då styr man säkrast kosan mot fikadisken utan stop på vägen, sen kan en strosa en stund ifred.

Och sen var han med också, han som inte alltid vill vara med, varken på kort eller på turer , men nu hade han inget val, he he <3

Sen åkte vi hem, tog ut katten, satte oss i solen med ett glas rose och bara var. Barnen hängde med varann, vi fixade tacos och umgicks, så skön ledighet, jag har inte ens slängt in en tvätt den här helgen, ännu mindre tagit en tur med dammsugaren. En annan dag.. jag ska bara leva lite i nuet istället, och göra ingenting.

Ha en mysig kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.