Tandlakarvillan

MYSFRUKOST

Godmorgon påskfirare,

Vi startar ledigheten även med pappan i huset idag, så mysigt. Dukar upp en härlig frukost i matsalen här hemma, färsk frukt, bröd och juice är ett måste – knäpper av lite bilder i farten (innan hungriga barn kommer och slänger sig över allt, hihi)

Jag serverar juice i ny kanna och glas från Vinga Home – perfekt till frukosten, eller drinken i sommar. Vi har krossat nästan alla våra drinkglas under köksrenoveringen så det var verkligen dags för nya. Om ni är sugna på dem, eller något annat från Vinga Home har jag en fin liten rabattkod till er, med koden ”Tandlakarvillan” får ni 20% på allt, alltså ALLT. In och kolla, det finns så mycket fint!

Jag hoppas att ni får en superhärlig långfredag, vi ska till svärmor på mat lite senare, och tills dess tar vi nog det ganska lugnt.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.