Tandlakarvillan

PÅ COMFORT HOTEL

Hey, från Comfort Hotel i Västerås Som ni kanske vet spenderade jag och mannen lite tid här förra helgen, åh så himla mysigt, bara älskar att sova på hotell, mysa, softa, äta, sova..

Såhär ser det ut när man kommer in, och bakom den här disken möts en av supertrevlig personal, tummen upp till er tjejer!

Något mer som får full pott var inredningen, åh vad jag gillade foajén. De här fåtöljerna får gärna flytta in till oss, typ närsomhelst. Och gärna en gigantisk neonskylt också, vi har plats, jojomän! 😉

Vårt trendiga, och mysiga rum, med fyra gigantiska fönster åt två håll, det ena ner mot city och det andra mot mälaren.

Sen blev det dags att göra sig iordning för middag, jag hade packat ner våra nya morgonrockar till oss, och vi slog rot i hotellsängen och kom ingenstans, ha ha. Istället beställde vi mat till rummet och satte på en film, pratade och myste, utanför fönstret blåste det nordanvindar, åtminstone kändes det som det. Det enda jag vill göra när vi är lediga, är att spendera tid med min man, på vilket sätt spelar mindre roll, oftast är vi på samma humör, och då kan vi likaväl strunta i vad vi planerat, om vi känner för något annat.

Det blev godaste pizzan från Misto, gah som vi saknat det sen vi lämnade city.

Startade en lugn söndag med hotellfrukost – jag är en sån där som behöver ha lite av allt, lite plock, samlar lätt på mig tre tallrikar som ni kan se. En riktigt härlig och lugn visit hade vi, precis vad företagande föräldrar behöver lite då och då, Tack Comfort för att ni bjöd in oss till er – vi kommer gärna tillbaks.

Är ni kanske fler som besökt hotellet? Vad tyckte ni?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.