Tandlakarvillan

NYTT BORD I VARDAGSRUMMET

Idag loppade jag ett bord, hade på känn att jag skulle hitta något och så stod det där och trånade efter mig. Dem i butiken bara ”öööhmm, tar du det med det nu?”. Men ja, herregud, in med det i bagageluckan bara, lätt som en plätt! Det är ju knappt en meter, ni skulle sett deras min när jag kånkade ut det andra glasbordet som är längre än jag själv, med rökfärgad glasskiva, jag kan säga att jag skrek rakt ut när jag bar in det i vårt hus ensam, grannarna måste ha undrat vad jag höll på med.. Men de börjar bli vana, tror jag.

Jag har inte bestämt mig för om jag ska sälja mässingsbordet eller inte, jag gillar det väldigt mycket, men mannen bara skrattade när jag sa att jag skulle bära ner det i källarförrådet.. Fattar inte alls vad han menar, är det verkligen fullt? Igen? Kan det vara möjligt 😉


Kvistarna är något jag ryckte med från trädgården för att ha något att fylla ut vasen med, sånt kan en inte ha när man har en Sally hemma förstår ni, den där skulle hon spela pingis med så fröerna yr som konfetti över vardagsrummet.


Imorgon är jag och S lediga, och jag har inte mindre än två superhärliga rabatter till er imorgon, så kika in då.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.