Tandlakarvillan

NYTT KÖKSBORD

Det var ett hallelulja-moment när DHL lämpade av en kartong i storlek som en elefant igår eftermiddag – mitt bord har äntligen kommit, tjoho!

Det är i svart ask, och känns väldigt stort och rymligt. Jag hade ju verkligen velat ha ett marmorbord, meeeen det var lite för dyrt för min galet spräckta budget just nu – köket har ju milt sagt ”sprungit iväg”, och den där budgeten krossade vi ganska hårt för längesen. Sen var jag väl även lite oroad över barn, och tonåringar här hemma som inte riktigt tror på det där med att torka undan, jag hade väl gått i taket av att se ringar efter ett gäng oboymuggar mellan skola och hockeyn, eller regnbågsmönster efter Smillas tuschpennor. Hursom, bordet känns superbra och jag fnular vidare på vilka stolar jag ska ha – är lite sugen på att ta in mörkare träslag härinne, men vi får se, kan även bli svarta.

Och såhär ser det ut exakt just nu – och nu tänker ni, men herregud när ska den där jäkla skatan göra färdigt köket? Jaaaaa hörrni, jag har ungefär 40 meter foder att kvistlacka, grunda och måla – så kul har jag kan jag säga. Taklisterna ska fogas och målas in, och ett av elementskydden ligger på tork i källaren efter en grundad omgång, sen ska det stora på bilden baxas ner för den slingriga källartrappen.

HÄR (Adlink) hittar ni mitt köksbord.

Vad tycker ni? Ni får fantisera bort den 70-tals rödbruna färgen på elementskyddet mot den petrolfärgade väggen, det känns väldigt over the top, ha ha!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.