FLUFFIGA PÅSKFJÄDRAR – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

FLUFFIGA PÅSKFJÄDRAR

Godkväll vänner,

Hoppas att ni har haft en skön start på veckan! Jag vet inte vart den här dagen tog vägen, hade så bra rutiner att starta morgonen med bloggen men efter några veckor med skyltningen så kastades jag ur det igen, imorgon blir det min dagliga bloggrutin igen, och så har jag dragit igång med träningen igen, så skönt!

Nu har jag startat påsken här hemma – jag pyntar inte märkvärt mycket så Smilla har fått sköta det. förutom påskriset då, jag köpte lite snittisar i fredags tillsammans med påskris och fjädrar i vår lokala blomsterhandel, älskar den här mörkpudrigt beigerosa fluffhistorian, riktigt fin och får stå bara sådär, i all sin enkelhet.

Något jag också alltid gör till påsk är att sprida ut lite skålar och ägg-gömmor med godis, barnen smyger runt och letar kan jag lova, det är samma visa under jul. I år serverar jag påskgodiset i de nya snygga drinkglasen från Vingahome, med koden Tandlakarvillan får ni 20% på allt, in och kika, det finns massor med finheter där.

Ha en mysig kväll så ses vi imorgon,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.