Tandlakarvillan

JAG HAR ÅTERUPPSTÅTT

Hej vänner,

De senaste veckorna känns som dem sprungit iväg, och jag har lyckats riva av två grymma förkylningar och en veckas huvudvärk under tiden, grattis till mig 😉 Det kan jag väl ändå känna är ganska bra jobbat. Idag när jag avslutat skyltningen för den här gången, körde jag hemåt med solen i ögonen och riktigt KÄNDE att nu jävlar händer det, våren, kom igen. Har vi någonsin haft en sådan lång och utdragen vinter? Ja, antagligen, jag förtränger det varje år, men iallafall, jag är så redo för vår nu, vill vakna med solen i ansiktet varje morgon (helst klockan nio, he he) ta min kaffe och kasta upp fönster och dörrar på vid gavel.

Väl hemma väntade ett paket till mig på trappen, alltså älskar ju paket, vem gör inte det! Det livade verkligen upp min dag. Och att få sitta vid bardisken och ”ta igen livet”, dvs svara på mail, skicka fakturor, kolla igenom samarbeten osv osv, timmarna rusar iväg och det känns som att jag inte fått någonting gjort, men jag behöver göra sådana recaps när jag jobbat borta ett tag, se till så att jag inte missat något, så nu är det gjort, puhhh, och imorgon ska jag planera nästa skyltning, boka in lite luncher, måla elementskydd och fota, det är planen, vi får se om den håller.

Ni är så fina som hänger kvar här, kommenterar, gillar och följer mig även på Instagram, ibland tryter ju liksom fantasin och speciellt om man har förkylningsdippar som aldrig tar slut, men nu är vi på G igen, eller hur!

Måste bara TIPSA om min sammetspuff, som finns på Jotex för en spottstyver och dem har 20% nu på all sammet, alltså, hur bra? HÄR hittar ni den, superbilligt nu dessutom. själv är jag lite sugen på den HÄR till sovrummet, det vore drömmen tillsammans med en fluffig matta, behöver göra en liten uppryckning därinne framåt våren här.

Nu ska jag sticka iväg till dagis, köpa påskris och hämta ut paket,

Vi ses sen mina fina,

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.