Tandlakarvillan

En magisk helg

Min dotter och min guddotter med pyssel från pysselexpressen (spana in här) jag embracar allt som gör livet lite enklare, färdigt pysselpaket till pysseltokiga kids? Yes.

Vilken helg, hörrni! Jag, en av mina vänner och mannen var på gala i torsdags, lagom trött i fredags spenderade jag dagen med Smilla hemma hos mina föräldrar, och åkte sen vidare hem till tjejen ovan, vi hämtade från skolan och hade en mysig och lugn fredagseftermiddag, tog en lugn hemmakväll framför Talang och somnade två minuter in på Vikings 😉 Oh well..

Gårdagen spenderades en stund utomhus med barnen, testade på lite skridskor, sen kom min bästa vän och guddotter över till oss istället, för en myskväll med lek, pyssel och övernattning – våra tjejer sov i Smillas rum, och efter mycket om och men somnade dem bredvid varann och vi hade en låååång uppesittarkväll med mycket skratt, så himla härligt att skratta så tårarna rinner, det händer ju ganska ofta i mitt sällskap, inte för att jag kanske är så underhållande, utan mer för att jag inte kan skratta på något annat sätt!

Hela söndagen har bestått av ännu mer lek, pyssel och gud vet allt vad de här tjejerna har hållit på med, dem leker så himla bra och är nästintill som systrar, det är så fint att se ett sånt starkt band mellan dem, Jag är gudmor till Tuva, och min vän är gudmor till Smilla, precis som vi bestämde när vi var 16 år, och det är så coolt att det blev så, och att vi fick varsin tjej som vi alltid önskat oss, och inte vilka tjejer som helst utan de allra roligaste, spralligaste, tokigaste kidsen med tusen tankar och idéer i deras små huvuden. Jag fixade pannkakor i vanlig ordning på söndagar, och vi fick lite sol på näsan vid husknuten medan dem skyfflade bort snö på studsmattan.

Livet liksom, och därför har jag legat på is den här helgen, och bara fått vara, mamma, vän och sambo. Det behövs det också ibland, en liten konstpaus.

Har ni haft det bra? Det hoppas jag att ni har haft, och lite vårvibbar när man kisar och ignorerar snön, det har iallafall jag fått.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.