Tandlakarvillan

Tack

Godmorgon vänner.

Hur mår ni denna lördag? Pappan i familjen har dragit iväg till jobbet så jag och Smilla är hemma ensamma under dagen. Jag vill tacka för all fin feedback jag fick från torsdagens inlägg om min bästa vän, den har varit helt otrolig, kvinnofridskränkning är något som berör alla, och jag kände att jag behövde ta upp det här i bloggen, självklart är bloggen en härlig paus från de mesta tyngre ämnena i livet, oftast, men ibland behöver den djup, och om jag känner att jag kan påverka och lyfta ett ämne som berör, så gör jag det, det var så otroligt fint att jag fick möjligheten att dela den hemska text som min vän skrivit, det är en pågående process för henne, all bearbetning, och jag försöker vara där så mycket jag kan. Tack iallafall, till er som delat era egna historier, och skickat hälsningar.

Idag ska jag då försöka underhålla min tjej som känns VÄLDIGT intensiv just nu, det där går i perioder, men den här veckan har hon inte kunnat sitta still, prata i normal ton, ordet ”chill” är typ motsatsen till henne just nu, hon ifrågasätter precis allt som vi säger, min hjärna går hela tiden på högvarv, he he!

Älskade unge!

Får man säga att man är trött på snön nu? De senaste två dagarna har det kommit nästan en halvmeter till, vi tog fart med bilen längs hela gatan igår för att köra full fräs uppför vår garageuppfart, nu blir det ingen mer snöskottning i år tror jag 😉

Nu ska jag spana in lite vårnytt till henne istället, jag ser framemot att tvätta upp vinterkläderna och hänga in dem i garderoben, mars kvar sen bestämmer jag att det är VÅR.

Ha en fin dag, vi hörs lite senare.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.