Tandlakarvillan

Stringpocket i Smillas rum

Goddagens mina vänner,

En ny liten hörna har tagit form i Smillas rum, vi har pratat så länge om skrivbord, hennes pyssel tar över vårt hem, så jag fixade en liten hörna till henne. Lite nya fina block, pennor och en hurts ska såklart fixas, men det är redo för pyssel direkt hon kommer från dagis.

En ny hylla har också flyttat in, och rymmer lite finheter. Det är en klassisk pockethylla från String i färgen grå, och kommer från Designtorget, som just nu har 10% på String fram till 11/3. Tips!

Nu behöver jag bara planera vart jag ska få plats med hennes kök, bord och stolar – vi behöver en lekstuga till sommaren helt klart. Tänk att min tjej börjar bli så stor, så stor att hon pärlar, pysslar, målar, ritar och håller på helt själv och är såå duktig. Min älskade lilla sötnos!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.