Tandlakarvillan

Uppåt väggarna i Tandläkarvillan

Koden ”TANDLAKARVILLAN” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 6-8 mars

*Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar

Jag har valt ut lite posters från Desenio till vårt hem, bland annat ny, cool fotokonst till matrummet och köket. Jag har valt två mer vågade motiv i matrummet och hängt dem på var sida om våra skjutdörrar, jag valde A4 format, tycker det känns cleant att ha lite mindre tavlor också, speciellt på mindre väggar – ett tips är att verkligen mäta så dem hamnar i samma höjd. De mindre tavlorna delar vägg och har en höjd, spegeln och tavlan bredvid har ungefär samma mittpunkt istället och skapar därmed harmoni med varann på en egen vägg.

Här är den supercoola tavlan jag pratade om att ha i köket, passar mycket bra in hos några som älskar mat här hemma, moi bland annat, så fort jag får upp vägglampan så kommer jag att hänga den på väggen istället.

Smilla fick också ett nytt print på väggen, den här supersöta lilla mopsen, hon älskar verkligen djur, så det passar så bra inne hos henne. Det finns massor av söta barnprints att välja på, näst på tur blir nog en katt.

Jag insåg att jag behövde lite mer prints till både vardagsrummet och matrummet och ska nog klicka hem ett par till, passa på nu med den här superbra rabattkoden – missa inte den högst upp i inlägget.

Ha en härlig tisdag,

Kram /M

Inlägget är i samarbete med Desenio

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.