Tandlakarvillan

Vårkänslor i ett vardagsrum

Bord HAY Rum 21 / Lampa MUUTO Designonline / Ljusstake BYLASSEN Designonline

Minns ni att jag la upp bilder från ett stylat sovrum för ett par dagar sen? Här är en del av vardagsrummet som hör till samma styling. När våren närmar sig blir jag alltid sugen på luftiga material, ljusa färger och enkelhet i inredningen, för att sen skifta helt när hösten kommer och jag vill få in tunga metaller och tjocka tyger, egentligen skulle jag behöva ha två hem som är totalt olika för att jag ska få leva ut min skitzofreni helt och fullt 😉

Dem här kuddfodralen är jag fortfarande så sugen på, minns inte märket men dem kommer från Öbergs Färg – jag har andra beige i linne, men det är just den här tonen i kombination med materialet som gör dem så speciella.

Annars har vi det ganska bra, tyvärr blir det inte Dalarna ändå, Smillas feber har gått ner nu men hon dras som vanligt med sin envisa hosta, så vi får vara hemma och mysa istället. Synd, vi hade alla längtat efter att få åka iväg, men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig. Det sista jag vill är att sitta fast i en bilkö mot Vasaloppet flera timmar i bilen med en tös som hostar sig fördärvad, vi får hoppas att vi kommer iväg under påsklovet istället.

Ha en fin dag i kylan,

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.