Tandlakarvillan

Snygga krukor

Just när jag hade gett upp hoppet om att hitta en snygg blomkruka sprang jag över den här gudingen på HM Home. Jag tycker det är klurigt att hitta krukor, har ni samma problem? Sen lever jag efter den filosofin att jag köper hellre dyra krukor och billiga blommor, eftersom jag tar död på blommorna efter ett tag, ha ha.

Jag har länsat nätet och valt ut de allra snyggaste i butik just nu.

DBKD HÄR / Fermliving petrol HÄR / Fermliving rost HÄR / Fermliving rosa HÄR / DBKD HÄR / Kähler HÄR

Och de snyggaste piedestalerna kommer här

Fermliving plantbox HÄR / Piedestal Ferm Living HÄR / Wood HÄR

Piedestalen från WOOD skulle vara perfekt till alla mina gigantiska krukor, vet inte om jag planerar att odla en skog i vardagsrummet, men jag verkar ha dille på krukor i strl XL.

Har ni någon favorit?

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar för Designonline

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.