Tandlakarvillan

Drömlampor

En av mina passioner i livet är lampor. Lampor och åter lampor. När jag var liten tvingade jag jämt med mamma till Ikea, och varje gång var det en ny lampa jag hade spanat in. Min passion har fortfarande inte svalnat, det är bara prislappen som förändrats, tyvärr 😉

Gubi HÄR / Snoopy HÄR / Mantis HÄR / Gubi HÄR / Lightyears HÄR

Jag såg att Nordiska Galleriet hade 15% rabatt på deras lampor, ohh dem här favoriterna får gärna flytta in hos oss, helst redan igår. Just nu har jag dille på svarta skönheter som ni kan se, allt från högre prisklass till mer överkomlig. Har ni någon favorit?

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.