Titta in i dockhuset – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Titta in i dockhuset

Titta in i Smillas söta dockhus – nu när lite andra roligare möbler har hittat sin plats i mini-Tandläkarvillan. Ser ni att en liten knatte gläntar på dörren.. Ska vi kika in?

In i huset har nya, söta möbler flyttat in från Vanimeli – tack Angelica för den fina gåvan till Smillan, hon blev överlycklig! Hon var inte alls glad över de vita möblerna jag köpte till huset, ha ha, dem var lite tråkiga, men kolla dem här pastellpralinerna. My, oh my whats not to LOVE.

Ja, jag kan ju erkänna att det var mest mamman som möblerade och pysslade här idag, Smilla lekte med sitt kök och gjorde pannkaka, sen blev hon pangtrött och somnade i sängen, jag fick försöka väcka henne efter nästan två timmar (DET har inte hänt sen hon var TVÅ ÅR) och då var febern tillbaka. Så man kan väl säga att vi är tillbaks på ruta 1 igen.

Hela eftermiddage
n har vi tagit det lugnt, jag har försökt få lite jobb gjort och hon har bara velat vila. Vi som ska åka till Dalarna imorgon, vi får se hur det går nu då..

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefineso

    Superfint dockhus och vilka fina möbler 😍 längtar tills min dotter blir äldre och vill leka med dockhus så att jag får fixa hihi! Hon visar tendens redan nu men kastar gärna ut allting på golvet istället, haha.

  2. josefineso

    Superfint dockhus och vilka fina möbler 😍 längtar tills min dotter blir äldre och vill leka med dockhus så att jag får fixa hihi! Hon visar tendens redan nu men kastar gärna ut allting på golvet istället, haha.