Tandlakarvillan

IKEA HACK

Goddagens mina vänner,

Jag tänkte visa er ett litet IKEA hack dagen till ära, det här gjorde jag förra våren i förmån för Stadsmissionens kvinnofridsprojekt. Ikea är ju så himla bra att göra remake på – bra bas och enkelt att ”piffa till”. Den här gången var det sängbordet Hemnes som fick ett nytt utseende, Hemnes måste ju vara ett av de vanligaste sängborden i Svenskarnas hem, jag ser det hemma hos dem flesta, och det är nog tack vare höjden, och att det både har avlastningsyta och en låda, det är ungefär det jag behöver bredvid min säng iallafall.

Såhär gjorde jag:

Jag målade bordet i en matt, beigegrå snickerifärg. Toppskivan är två stora marmorerade kakelplattor som jag kapat efter skivan och limmat på träskivan. Mässingslisten är sågad i fyra delar och fästes med lim innan vi la ner kakelplattorna mellan dem.

Avslutningsvis en ny mässingsknopp till lådan.

Och hur såg det ut innan?

Såhär..

Ett väldigt enkelt, snabbt och billigt projekt att förändra en möbel du redan har hemma.

Det var dagens lilla tips det,

Nu ska jag städa huset, imorgon drar vi iväg på en mini-semester.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.