Att hänga tavlor – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Att hänga tavlor

Godkväll raringar,

Jag har satt mig ner i matrummet med ett glas bubbel, ska snart börja med maten, det blir toast skagen ikväll. Idag har vi haft det väldigt lugnt med Smilla hemma, hon har verkligen inte varit pigg, och jag har fixat lite sånt mellan varven som jag annars aldrig hinner, mitt eget hem till exempel. Tyvärr hinns det nästan aldrig med, och det skapar ju en hel del ångest med tanke på mitt jobb, och mina sociala medier. Hursom, man gör så gott man kan, men jag har ganska mycket prestationsångest och har alltid haft, så jag är inte den där “manana-typen” som ni säkert förstår 😉

Jag har hängt om och hängt upp lite tavlor och speglar här hemma, matrummet har fått sig en liten mini-makeover som jag har haft i huvudet väldigt länge – nu vill jag köpa några nya skåp till väggen för att få undan lite pyssel och sånt, och ha lite dekoryta, det behövs verkligen. Det kommer att bli riktigt bra, men min vägg behöver komplettering i form av en väggljusstake. Vilken tycker ni är snyggast? Den HÄR från Menu eller den HÄR från Hay? Både finns på Rum21.

Ni ska få se mer bilder på tavlorna – jag lovar. Imorgon kör jag vardagsrummet!

Någonting att tänka på när man hänger tavlor är att hålla en linje – antingen en mittlinje, nederkant eller överkant, om man har olika storlekar på ramarna, eller om man hänger i en gruppering. Vill ni kanske veta lite mer om att hänga tavlor, och tips på vad man kan tänka på? Tryck gilla så ska jag fixa ett sånt inlägg! <3

Nu vaknade min prinsessa här, hon feberslumrar, och nu behövs mamman.

Ha en fin kväll,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.