Tandlakarvillan

I barnrummet

Godkväll vänner,

Visst går vissa dagar så himlans fort? Som jag kände igår fick jag knappt något gjort och den här dagen bara susade iväg. Vi startade morgonen med ett BVC besök för Smilla, hennes sista faktiskt, 5-års kollen med spruta, åh hon tog det bra ändå tyckte jag, ett försök till att vara stark och bita ihop, annat var min egna känsla när hon fick sprutan, det kändes mer som att dem högg den rakt i hjärtat på mig, ville gråta litegrann men en fick stå emot, det skulle se ut det, om mamman började lipa mitt i – då skulle det bli rikspanik i det rummet det kan jag lova. Nej, solskensglada leenden och käcka highfives medan insidan blöder, det är lite så det är att vara förälder, eller hur.

(som dagislämning vid tröttna morgnar när hon var mindre och fröknarna fick bända loss hennes små händer från mig, då var det ett mascara-randigt ansikte som mötte en i backspegeln påväg till jobbet)

Hursom, hon var iallafall glad som en lärka vid hämtning för jag hade lovat glass i stora lass, det måste man få när man har tagit spruta, och jag hann knäppa av några bilder på hennes rum innan solen gick ner.

Nu har hennes nya print från Mrs Mighetto kommit upp, alltså älskar. Den heter Emma, men den borde heta Smilla, det är liksom hon, in a nutshell.

Hennes fina dockhus från Lekmer hittar ni HÄR

Nu blir det kvällsmat sen ska vi spela spel,

Ha en fin kväll,

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.