Tandlakarvillan

Lördagsbrunch hos mig

Finns det något som slår en mysig brunch med vänner? Jag tror inte det. Det, och en vinkväll toppar min lista av vardagslyx, nu är det förvisso helg, men ändå.

Jag vaknade med sprängande huvudvärk, med en katt på huvudet och en febrig tös bredvid mig, hade sovit som en kratta och var egentligen alldeles för sliten för att arrangera en liten tillställning – men, ibland är det så jäkla svårt att få till en träff utan barn så det fick gå ändå, killarna stack iväg på hockey och Smilla roade sig själv så jag fick sitta och prata i lugn och ro med Anna och Iris, vi bor i en liten radie på 500 meter ungefär. Iris ska snart ha en bebis, och Anna har fullt upp med mina brorsöner 😉 Men snart snart är våren här och då börjar våra powerwalks igen, under ljumma kvällar när barnen har lagt sig har vi vår timme av tjejsnack, längtar!

Iris flyttade in några hus ifrån oss för något år sen, tillsammans med min brors kompis (och min gamla klasskompis), så vi lärde känna varann genom Anna egentligen, det har jag nog nämnt tidigare. Iris är ett glatt yrväder från Malmö, hennes leende sträcker sig från det ena örat till det andra, man kan inte bli annat än glad när man ser henne, hon älskar inredning lika mycket som mig (jag har visat bilder hemifrån henne, här kommer ni till det inlägget) hon pratar nästan lika mycket som mig också, men på bred skånska då såklart.

Jag har börjat köpa halvfärdiga croissanter, man bakar ut dem själv och lägger in dem i ugnen, såååå goda! Tips, finns lite varstans och brukar ligga där man köper färdig paj-och pizzadeg.

Det var lördagens nöje alltså, tre timmar prat om inredning, bebisar och livet, och så åt vi emellanåt givetvis, efteråt blev jag och Smilla så trötta så vi läste en bok och somnade med Sally utsträckt emellan oss.

Ikväll blir det Mello hemma i soffan med familjen, har ni några planer?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.