Tandlakarvillan

Vardagsrumsbord och vägglampor

Bilder från pinterest

Jag är nog inte ensam om att vilja göra om hela hemmet inför en ny säsong, särskilt efter julen. Jag vill ha in mer mörkt trä, vi behöver belysning och mattor och renovera färdigt. Istället för att flytta runt grejer behöver vi färdigställa rummen, och medan vi renoverar färdigt köket har jag såklart planer för de övriga rummen, men en sak i taget, och tills vidare samlar jag inspiration.

Bilder från pinterest

Färg inspirerar mig nu, med mina ständiga favoritfärger grått, beige, blått, puderrosa och senapsgult. Oavsett vilken stil eller vilken trend som hägrat har jag alltid använt mig av dessa färger på ett eller annat sätt. jag tror många av mina vänner minns min puderrosa vägg i min lilla etta på Vasagatan. Under många år var det svart/vitt som gällde, vi hade det väldigt länge, men egentligen trivs jag inte alls i det hårda och kala klimatet, jag gillar varma toner, och kommer byta ut en del i vardagsrummet från grått till bruna och brända toner, jag skulle även behöva investera i ett nytt vardagsrumsbord då helhetsintrycket är lite för kantigt just nu, runda former är ett måste för att få harmoni i ett rum.

Jag kollar på budgetbord och just nu gillar jag dem här extra mycket, det i mitten är en variant av Spider från Eilersen.

HÄR / HÄR / HÄR alla från Ellos

Min vägg skulle även må bra av en lampa bredvid soffan, dem här gillar jag.

HÄR / HÄR / HÄR alla från Ellos

Ni ser ett tydligt start tema här, och det är för att jag behöver ha in lite mörkare detaljer mot mina vita soffor, balansen mellan sött och salt.

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.