Unicorns och dollystyle – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Unicorns och dollystyle

Förra helgen hade vi kalas här hemma, 5års kalas närmare bestämt för 12 stycken av vår lilla älsklings vänner. Smilla var dagen till ära utklädd till enhörning (med julstrumpor, fniss. Bara ge vika och låta henne utforska sin stil tänker jag, hon är ganska medgörlig sådär till vardags)

Men vilken kalas det var, och det var väldigt lugnt trots så många barn hos oss – tio tjejer och två killar, min guddotter som är lite äldre nu kunde hjälpa mig att hålla koll på dem yngre, så perfekt att skicka upp en liten “spanare” på rummet och se så att det står kvar 😉 Tack T, love you!

Smilla hade beställt ett enhörningskalas med Dollystyle-tårta, mrrrhmm.. Jag beställde ett tårtoblat på nätet, handlade en färdig prinsesstårta och drog av allting ovanpå, la på tårtbilden, spritsade grädde runt kanten och la till rosen – klart.

(Var lite sent ute att beställa en helt färdig)

Servetter och tallrikar med enhörningar hittade jag på Miniroom.se, sugrören är från Netto.

Så – vi fikade, lekte lekar och öppnade paket, hade fiskdamm och så avrundade vi Januaris kalasande för i år, och insåg att vi har en stor tjej nu, eller sådär mellanstor åtminstone, klok som en gammal dam och så kärleksfull så jag undrar hur allt får plats i hennes lilla hjärta.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.