Tandlakarvillan

Homestyling med mig

Hej vänner,

Häromveckan fixade jag en homestyling till en tom lägenhet som skulle säljas, det var en liten enklare styling bara för att skapa lite känsla i lägenheten. Jag har ju nämnt tidigare att jag gör homestyling inför försäljning, men inte i samma utsträckning som tidigare, jag har gjort stylingar för Fastighetsbyrån, Länsfast, Bjurfors och Skandiamäklarna under åren som egen, men numer jobbar jag mestadels med Skandiamäklarna. Jag har tyvärr inte samma tid för styling längre, men gör lite utvalda här och där för att det är så kul, och även en del privata hem som vill ha lite extra boost med planering och inredning, ibland tar jag mig an konsultationer också, för dem som vill ha lite handfasta råd, men vill färdigställa hemmet själva – jag är en jäkel på att prata när jag lägger den sidan till, så vill ni ha en konsultation kan ni alltid spela in min röst istället för att skriva, annars rekommenderar jag en välvässad penna 😉

Här har jag bara använt mina personliga favoritprodukter för badrum / Handdukar från Cottonmade / Handtvål från Gröna Gredelina / Schampoo Balsam från Vakinme

HÄR hittar ni alla bilder och mer info om lägenheten. Stefan Strindberg har fotat och han är ju så galet jäkla duktig, är det något som gör mig lycklig är det fina foton.

Det är ingen nyhet att homestyling blir större och större, även i vår stad. Det ploppar upp stylister i varje hörn och alla ska utbilda sig och jobba med homestyling – jag har hållit på i snart två års tid, och har lyckats skaffa mig en hel del kunder och kontakter i den här stan. Så hur ska man göra då? Till att börja med:

Sälj dig inte för billigt – styling är ett tungt och tidskrävande jobb som är värt sin vikt i guld om din säljare går med vinst, vilket mina oftast har gjort efter att jag har stylat dem. Jag har haft ett fall där den gått för utgångspriset men aldrig under det.

Jämför dig inte med andra! Varför skulle du? Är du bäst? Troligtvis inte. Det finns alltid människor som gör saker bättre eller på ett annat sätt än du själv, och det är väldigt positivt, för då finns det alltid utvecklingspotential. Den dagen jag inte har någonting att utveckla eller förbättra blir jag uttråkad och vänder på klacken.

Kopiera inte från andras stylingar utan hitta ditt eget signum och tro på dig själv och din egen känsla.

Utbildning är inte allt. Jag vet att jag kommer få en del reaktioner på det, men så är det. Dina lärare och dina studier kan ge dig verktyg att använda dig av, men i det verkliga livet är det bara du som kan skapa dig ett jobb, antingen har du det, eller så har du det inte, oavsett hur mycket du läser. Vi har alla fallenhet för något, hitta din grej och bli bra på det, att ”piffa” hemma och att älska det, är inte samma sak som att homestyla hos människor du inte känner, sälja in dig, vårda kundrelationer och ställa dig inför nya möten och utmaningar varje dag, det är väldigt mycket mer jobb bakom än vad man kan föreställa sig, och det kräver enormt mycket energi och social kompetens.

Var ödmjuk, var inlyssnande och var snäll. Ta ingen skit, ge ingen skit och hjälp om du kan. Jag har många kvinnor/tjejer som hört av sig genom åren och frågat om både det ena och det andra, jag försöker alltid ta mig tid att svara, hjälpa om möjligt, bara dem som är konkurrensrädda sitter på sin kammare och håller hårt i sina hemligheter. Varje människa är unik med unika egenskaper. Kan jag, så kan ni, om inte, så är ni antagligen bättre än mig på andra saker.

Om ni vill fråga något om homestyling eller något annat så är det bara mata på i kommentarsfältet, ni är många som skickar DM eller mail med frågor, men jag samlar gärna ihop det i ett inlägg om det är möjligt 🙂

Jag vet att många har hört av sig under åren angående praktikplats hos mig, och nu kommer det snart vara möjligt, jag tänkte starta under våren, om jag hittar någon, jag kommer skriva ut lite senare när det närmar sig, men skicka gärna redan nu om ni är intresserade.

Och om ni är intresserade av homestyling går det bra att kontakta mig här

[email protected]

Kram mina fina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.