Tandlakarvillan

Fredag och snygga toppar med rabatt

Bilder pinterest

Godmorgon vänner,

Fredagen är här, äntligen! Det känns helt lovely, den här veckan har gått så himla fort och igår var jag tvungen att gå igenom vad jag egentligen hade gjort. när man kör omkring från ställe till ställe går tiden så fort, men samtidigt får man ingenting gjort, känns det som iallafall. Jag startade dagen med ett lätt ryggpass på gymmet, har ju haft så ont i ryggen och nacken senaste veckorna så jag behöver träna upp mig igen. Resten av dagen jobbar jag iallafall hemifrån, så himla skönt, och jag behöver verkligen det då jag varit ute på uppdrag varje dag sen julledigheten, hemmet är mitt ”kontor” så det känns skönt att landa och strukturera upp allting.

Något jag även ska strukturera upp är min garderob – jag ska be min fina bror fota lite i helgen om han har tid, några outfits som var så längesen.

Kikade in på Nelly och dem har nu 20% på överdelar – här kommer några favoriter till våren i blandad upplaga.

NLY Trend HÄR / Selected Femme HÄR / Vero Moda HÄR

Vila HÄR / Moves HÄR / Selected Femme HÄR

Alla dem här överdelarna funkar perfekt till vanliga jeans och räddar vilken vardagsoutfit som helst, brukar inte ni också stå i garderoben och fundera på vad ni ska matcha jeansen till? Där finns struprör, blå, svarta, grå, mom-jeans, ripped. sen vill jag slänga på mig något enkelt och sticka iväg, enkelt kan lätt bli tråkigt och basigt utan mönster, print eller andra detaljer. Dem jag har valt gör det jobbet!

Ha en ljuvlig fredag så ses vi härinne lite senare,

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.